• 0346 -822863
  • info@branddeur.nl
  • Ma - Vr: 08.00 - 17.00
  • Zwanenkamp 82 3607 RG Maarssen
  • BTW num: ..

ONDERHOUD BRANDDEUREN

Een bedrijf kan er voor kiezen zelf het onderhoud van de deuren te verzorgen, belangrijk is dat u jaarlijks een inspectie uitvoert en dit ook schriftelijk vast legt.
Branddeur.nl verzorgt inspecties en/of onderhoud van branddeuren van verschillende merken door geheel Nederland. E.e.a. conform de voorschriften gesteld in het publicatieblad P47 van de arbeidsinspectie.

Branddeur.nl heeft een deskundig team van goed opgeleide technici die het onderhoud bekwaam uitvoeren.
Ons doel is gericht op het goed functioneren van de branddeuren.
Wij kunnen verschillende inspectie/onderhoudscontracten aanbieden:
De eenvoudigste is het visuele controle contract (inspectie), waarbij iedere deur aan de hand van een controle lijst bekeken wordt. Er wordt een lijst afgevinkt met de punten waarop de deur wordt gecontroleerd. Er wordt aangegeven wat voor reparaties er moeten worden uitgevoerd.
Het meest gebruikte is een preventief onderhoudscontract
Dit is een technische controle, waarbij de deuren indien nodig worden bijgesteld. E.e.a. is exclusief de elektrische signalering. Kleine reparaties binnen een bepaald budget worden na overleg direct uitgevoerd.
Het all-inn contract neemt u alle zorgen uit handen. Branddeur.nl inspecteert eenmaal per kwartaal de branddeuren en zorgt ervoor dat deze optimaal functioneren. Kleine reparaties en kleine onderdelen zijn voor rekening van Branddeur.nl.
Bij het preventief onderhoudscontract en het all-inn contract ontvangt u een controle rapport met daarop eventuele adviezen omtrent het optimaliseren van de levensduur en bedrijfszekerheid van uw waardevolle deuren. Uiteraard wordt elke deur voorzien van een keuringssticker als bewijs voor het uitgevoerde onderhoud en heeft u als vaste relatie voorrang bij een eventuele storing of ander calamiteit.